ONGD d'ajuda a la infància de l'Índia i Madagascar facebook twitter YouTube

PARTIT DE FUTBOL PER LA PAU

CNaP’S – AE RAMASSÀ

12/12/2016

L’ONGD YAMUNA agraeix al club AE Ramassà per confiar-nos aquest projecte solidari, un gran projecte, que ens ha obert un món que desconeixíem. Vam acceptar aquest repte sense saber la magnitud de l’organització. Hem après a desenvolupar-nos en la comunicació a nivell nacional, en tots els medis possibles, com ràdio, televisió i diaris. Hem fet aliances amb nous socis i les hem mantingut amb altres socis ja fidelitzats. S’ha parlat de YAMUNA i hem demostrat que podem liderar un altre gran esdeveniment, encara que això no és el nostre objectiu principal. Però al menys, si tenim una nova proposta sabrem com dirigir-la.

El Club AE Ramassà ha estat a l’alçada i ha demostrat que no només promouen els valors que hi diuen sobre el terreny, sinó com a club i com a persones. Ens ha gratificat conèixer-les i hem descobert que el club és molt més que un club de futbol, és una filosofia, i que entre tots la voluntat de fer-ho bé i millor, ha estat sempre present. Tot l’equip de YAMUNA, tant a Barcelona com a Madagascar els felicita per la feina que fan, i ens congratula que aquest 2018 YAMUNA també formi part de la seva història, com ells ho són ja de la nostra.

La donació que ha aconseguit l’AE Ramassà també ha sigut històrica, més de 17.000€, que destinarem a la construcció d'una llar, dins el recinte de la seu de l'ONG, per al segon grup de nens i nenes acollits.

Gràcies Ramassà per ajudar-nos a continuar amb el nostre somni de millorar la vida de la població més vulnerable de Madagascar, un país que presenta uns nivells de pobresa extrems i un panorama social, polític i mediambiental molt descoratjador.

Esperem que la nostra relació no acabi aquí i que sempre hi hagi una connexió entre les dues entitats, amb la finalitat d’intentar que el món sigui una mica millor.