ONGD d'ajuda a la infància de l'Índia i Madagascar facebook twitter YouTube

La Maison Tsinjo és una casa d'hostes situada a Vontovorona, lloc en el qual estan ubicats els projectes de YAMUNA. Ofereix al viatger solidari i responsable una oportunitat única per conèixer la tasca que l'equip local du a terme i poder fer una mirada diferent del país que visita...Aprofítala!

  • Els hostes tindreu la possibilitat de visitar i participar en algun taller de voluntariat, si ho desitgeu, al Centre Educatiu (CEM) o a la Cooperativa de Dones (CVM) de YAMUN.
  • L'explotació de la Maison Tsinjo és una font de finançament local, estable i duradora per als projectes socials de YAMUNA que busca suplir la gairebé inexistent ajuda oficial al desenvolupament.
  • És una oportunitat per apropar els països del Sud, a una classe de viatger solidari i responsable. Coneixent la realitat social del país acollidor, t'endinses més a la seva cultura amb respecte, interès i amb ànim de col·laborar.

Els viatgers conviureu amb la llar d’infants, el centre d'acollida, l’hort de la cooperativa agrícola i la seu de l’entitat local.

La manca de recursos a Catalunya ens impulsa a trobar altres vies de finançament per poder seguir treballant. Només per allotjar-te a la Maison Tsinjo col·labores amb els projectes i a més fas que el teu viatge a Madagascar tingui un prisma diferent.